Чисто хипотетично БМВ M5 ли ще си купите за 40к лв. или Алфа 159 Ti 2.4 Q4 или и Мката е кенеф. Аз лично ако си купа Мка ще идвам на сека сбирка на Алфите и ще ви викам кво стаа играчи слушат ли ви белисимите и ще ме боли.... за сещате се какво 
А сега сериозно БМВ е световната водеща автомобилна компания а Фиат мъждукат в момента еле па "спортните" ни Алфи. Кат е много хубава що я спряха 59ката? Поне наследник да и бяха пуснали
Коя е тая марка автомобили която продава 2 модела автомобили? Досещате ли се
Алфа Ромео се състои от 2 модела и 4-5 двигателя, супер спортните 1,4 и ултра екзотиката 1750. Тъжна работа не мислите ли ? По въпроса за БМВ какво да кажа новото М5 е 560коня и му дават разход градско 14. Колко ли горят дизелите се пита в задачата. Същия спор ако го водим след 5 години къв ще е? Колеги Жужа ли да си купя или 3та серия? Отговора къв ще е ми колега те са несъизмерими срявнявай я с 1ва серия
Едно ще добавя в заключение колеги "махнете си кюфтетата от очите"
Ха мислим еднакво с Даниел, ма той го написал по бързо от мен

А сега сериозно БМВ е световната водеща автомобилна компания а Фиат мъждукат в момента еле па "спортните" ни Алфи. Кат е много хубава що я спряха 59ката? Поне наследник да и бяха пуснали

Първоначално публикувано от Dagi
Покажи съобщение

Comment